Therapeut 321 Gezond

Kitty van Oosterhout

Psycholoog, lid NFG

 • In 1994 ben ik afgestudeerd als psycholoog, en sindsdien ben ik op meerdere fronten binnen de hulpverlening werkzaam geweest. Ik ben begonnen bij een reïntegratiebedrijf om mensen te ondersteunen bij arbeidsgerelateerde problematiek. Van daaruit ben ik doorgestroomd naar een specialistische GGZ-instelling.
 • Binnen de reguliere GGZ behandel ik nu dus al bijna twintig jaar mensen met diverse psychische diagnoses, die worden doorverwezen door de huisarts. Ik maak daarbij gebruik van allerlei technieken zoals onder andere oplossingsgerichte therapie, IPT (Interpersoonlijke Psychotherapie voor depressies en rouw), CGT (Cognitieve gedragstherapie), EMDR (om trauma’s en angsten te behandelen) en Schematherapie (om onderliggende patronen te behandelen).
 • Ik heb echter gemerkt dat bepaalde hulpvragen veel breder spelen, dus ook bij mensen die niet aan een diagnose voldoen, of mensen die hun leven “gewoon” weer even op de rit moeten krijgen. Hiervoor combineer ik de meest passende onderdelen uit bovenstaande en onderstaande technieken voor een behandeling op maat.
 • Via opleidingen op het gebied van NLP, hypnose en Mindfulness heb ik kennis gemaakt met methodieken die zeer snelle en blijvende veranderingen in gedrag teweeg kunnen brengen, en deze heb ik vervolgens met mijn ervaringen als psycholoog gecombineerd. Ik vind het belangrijk om samen te zoeken naar de patronen die ervoor zorgen dat gewoontes in stand worden gehouden. Ik werk daarbij vanuit een confronterende steunende houding met humor. Via Zorroo werk ik als psycholoog voor een project in Drunen, en vanuit mijn eigen bedrijf “321gezond” als “complementair psycholoog” die (gedeeltelijk) vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor hoeft u uw (verplichte en vrijwillige) eigen risico niet aan te spreken, en bent u vaak goedkoper uit.
 • Ik vind na al die jaren mijn werk nog steeds fantastisch om te doen. Sowieso omdat iedere cliënt uniek is, waardoor ik altijd blijf leren. Het blijft bijzonder dat ik bij mag dragen aan de blijdschap die mensen voelen als ze hun klachten weer achter zich kunnen laten.
 • Werkt in Tilburg en Drunen.
 • Neem de kracht te veranderen wat je wil veranderen, de moed om te accepteren wat je niet kunt veranderen, en de wijsheid om het verschil te zien.

Download Kitty’s privacy-verklaring

  Uw naam:

  Uw e-mail adres:

  Onderwerp:

  Uw bericht: